Oha padel: Pistes de pàdel a Polinyà

Reserva pista i comença a jugar

Escola, Classes i Bons

Escola de Competició i Alt Rendiment

Es portarà un registre personal i individual de cada jugador, millorant aquells aspectes que es tinguin més endarrerits i potenciant aquells que millor domini el jugador, amb l'objectiu que el jugador arribi a la competició amb el millor rendiment possible.
Serveis

Club OhaPadel vine a gaudir

Tornejos i Esdeveniments

Especialitzats en lorganització de tornejos a mida per a empresa i grups. Esdeveniments, rànquing, partits anivellats i més.

Reserves Playtomic

Assegureu-vos una pista quan necessiteu amb Playtomic. És fàcil i ràpid, via web o descarregant l’aplicació, per Android o IOS.

Classes particulars

Professors per a tots els nivells i estils de pàdel. Classes particulars o en grups de 3 a 4 persones. Flexibilitat horària.

ALOHA

Enamorats del Padel

T'has preguntat mai per què agrada tant el pàdel?
El pàdel us ajuda a estar en forma física i mentalment
El pàdel no requereix habilitats complexes i et permet millorar ràpidament. Podem afirmar que la corba daprenentatge és ascendent.
Ho poden practicar tant persones de més edat com els més petits. A la gent gran els ajudarà a estar actives i mantenir-se en forma. D'altra banda, el pàdel pot ser una activitat ideal perquè els més petits aprenguin i es diverteixin practicant-lo.
És un esport que et permet connectar teoria i pràctica, ja que et permet dur a terme tot allò que has après prèviament com, per exemple, les estratègies de joc, la tècnica de cada cop, etc. En definitiva, el pàdel et proporciona nous estímuls per a la ment.
RESERVA PISTA

Descargate la app, y empieza a jugar.

Playtomic te conecta con una comunidad en crecimiento de +2 millones de jugadores de padel, tenis y otros deportes de raqueta para que puedas disfrutar de una experiencia única a través de una app fácil de usa

Dejanos un mensaje